Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΝΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ) ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!

Nίνα Δ. Παυλίδου

Πρόεδρος Ελλήνων Πολιτεία



Tα όσα έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες μέρες με την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, το βιβλίο αγορών και την προσπάθεια σωτηρίας των Τραπεζών εις βάρος εκατομμυρίων φορολογούμενων πολιτών αποτελεί όνειδος για το πολιτικό σύστημα.
Οι άνθρωποι που διαφεντεύουν τούτον τον τόπο αλλά και τα κομματίδια τους καλά θα κάνουν να παραιτηθούν και να αποχωρήσουν από την πολιτική καθώς φαίνεται ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα καλύτερο πλέον στον Ελληνικό λαό.
Το έγκλημα της σωτηρίας των τραπεζών θα πρέπει να αναλάβουν νέες πολιτικές δυνάμεις απαλλαγμένες από δεσμεύσεις και ενοχές του παρελθόντος και να στήσουν λαϊκά και ποινικά δικαστήρια μέχρι την τελική δικαίωση του λαού.
Όλες οι τροπολογίες, οι φωτογραφικές διατάξεις και οι λοιπές ρυθμίσεις του Ν.4346/15 τις οποίες εισάγει η πολιτική «μαφία» της χώρας αποτελούμενη από τα δύο κόμματα ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΛ απέδειξαν περίτρανα ότι δεν σέβονται τις δεσμεύσεις τους απέναντι στον λαό και θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά από την Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία όμως ελέγχεται από αυτό το ίδιο σαθρό πολιτικό σύστημα χρεοκοπίας και κλεπτοκρατίας που έχει βυθίσει όλη τη χώρα σε μια απέραντη θλίψη!!

Οι Έλληνες αυτοί που «μαζί τα φάγατε» έχουν στείλει πολλαπλά μηνύματα σε όλα τα κόμματα τα οποία έχει συρρικνώσει την δύναμη τους. Να είστε βέβαιοι ότι καμιά δημοκρατία δεν κινδυνεύει. Ο τελικός μας στόχος του λαού είναι να σας καταργήσει και να σας εξαφανίσει σταδιακά από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Και το στοίχημα αυτό θα το κερδίσουμε εμείς ο Ελληνικός λαός!!
Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό, το τέλος του παλαιοκομματικού συστήματος θα πρέπει να τιμωρηθεί τόσο αυστηρά που οι επόμενοι να μην έχουν καμία ελπίδα να στηριχθούν στις λεγόμενες ασυλίες που παρέχει η συμφωνία με τους δανειστές και τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών. 
Δεν απειλώ, δεν εκβιάζω, έχω όμως το δικαίωμα να προστατεύω το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που μου δίνει την δυνατότητα να αμυνθώ για τα δικαιώματα μου (άρθρο 20)!!!